Vitalia Grup

Responsabilitate civică

Grupul Vitalia se implică în dezvoltarea zonelor în care activează, susținând proiecte sociale, culturale și sportive pentru bunăstarea comunităților.

Centrul Social Ghioșești

Proiectul nostru de suflet este Centrul Social Ghioșești, aflat în localitatea cu același nume, componentă a orașului Comarnic (județul Prahova). Până acum Grupul Vitalia a investit în acest obiectiv peste 2 milioane lei, iar în prezent lucrările sunt realizate în proporție de 70%.

După finalizare, oamenii din zonă vor beneficia de:

  • centru medical (cabinete de stomatologie, chirurgie stomatologică, ginecologie, ORL, cardiologie, geriatrie, consiliere medicală, fizioterapie, diverse tratamente și analize medicale);
  • centru educațional (bibliotecă, after school, meditații, consiliere vocațională, activități culturale și artistice);
  • centru de sprijin pentru familii numeroase sau monoparentale, femei cu depresie postnatală și alte persoane defavorizate (cazare temporară, asistență medicală, consiliere psihologică ș.a.);
  • cantină socială cu servicii de catering social;
  • bucătărie, brutărie.

Sponsorizări în domeniul sportiv

Implicarea în domeniul cultural și social este încununată de participarea noastră specifică în domeniul sportului prin suport adus unor echipe locale de amatori sau profesioniști ce activează în cadrul unor cluburi de handbal, fotbal sau volei.