Vitalia Grup

Istoric

2024
Vitalia Salubritate Prahova recepționează lucrările de construcție a celulei 3 a Depozitului de deșeuri industriale nepericuloase de la Băicoi.
2021
Recepția lucrărilor de construcție a celulei 2 de la CMID Tărpiu.
2020
La Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) Tărpiu începe construcția celulei 2 de depozitare a deșeurilor municipale și asimilabile.
2017
Se construiesc celula 6 de la Boldești-Scăeni și celula 2 de la Băicoi.
2013
Consiliul Județean Bistrița-Năsăud semnează contractul de concesiune prin care Vitalia Servicii pentru Mediu Tratarea Deșeurilor devine  operatorul centrului de la Tărpiu. Lucrări de captare a biogazului la depozitul ecologic de la Boldești-Scăeni. Vitalia Salubritate Prahova construiește celula 1 a Depozitului de deșeuri industriale nepericuloase de la Băicoi.
2012
Construirea celulelor 4 și 5 ale depozitului de la Boldești-Scăeni.
Vitalia Servicii pentru Mediu Tratarea Deșeurilor participă la licitația pentru atribuirea contractului de concesiune privind delegarea serviciului public de operare a Centrului Integrat de Deșeuri de la Tărpiu, județul Bistrița-Năsăud.
2011
Depozitul ecologic de la Boldești-Scăeni este inclus în Planul de Dezvoltare pe termen lung al județului Prahova și devine Depozit Județean.
2010
Societatea își schimbă denumirea din Veolia în Vitalia Servicii pentru Mediu Tratarea Deșeurilor, ca urmare a retragerii din acționariat a partenerului francez.
2009
Creșterea capacității stației de tratare a levigatului.
2007
Se construiește celula 3 și se fac lucrări de acoperire temporară a celulelor 1 și 2.
2006
Societatea este achiziționată de grupul francez Veolia, lider global în managementul deșeurilor.
2001
Se construiește în parteneriat public-privat prima celulă de depozitare a deșeurilor menajere și asimilabile la Boldești-Scăeni, care devine primul depozit ecologic din România.